Vilholdt Rejser ApS

verified_user
Skovbrynet 49
8550 Ryomgård, Danmark
Anmodning om information

Vilholdt Rejser ApS Company Bio

Generelle oplysninger

En rejse til Island er en rejse for livet
Rejser til Island er mindeværdige på alle tider af året. Islandsrejser er populære i alle formater, så uanset om du påtænker en forlænget weekendtur eller en klassisk Island rundrejse på 8 eller 12 dage, så er der i overflod af storslåede seværdigheder.

Vilholdt Rejser arrangerer skræddersyede rejser til Island samt alle slags Island pakkerejser til både grupper, familier, virksomheder og individuelle rejsende med vægt på natur, kultur og historie.

Islands seværdigheder
På din rejse til Island finder du nogle af verdens helt store naturattraktioner – nogle er ”must see” på Island rejsen, men alle er bemærkelsesværdige og fantastiske oplevelser.

Blandt de helt store naturoplevelser finder vi:
• Den Blå Lagune - http://www.bluelagoon.is
• Gejseren Geysir - verdens ældste gejser, som har givet navn til alverdens gejsere
• Vandfaldet Gullfoss
• Nationalparken Þingvellir – et vartegn for Islands historie
• Nationalparken Vatnajökull – Europas største gletsjer med mange store vandfald
• Vandfaldet Seljalandsfoss – Det 40 meter høje vandfald med vand fra gletsjeren Eyjafjallajökull.

Derudover byder Island på vulkanske områder med pseudokratere, boblende mudderpøle og besynderlige lavaformationer.
Kulturhistorisk byder Island naturligvis på Reykjavik – verdens mindste storby. En oplevelse er også byen Akureyri; Akureyri ligger kun 100 kilometer væk fra polarcirklen og er den uformelle ‘Hovedstad i Norden’, der findes ved foden af Eyjafjörður.

I juni går solen aldrig helt ned i Nordisland, og der arrangeres særlige udflugter til øen Grímsey ved polarcirklen, hvor midnatssolen skinner smukt.

En rejse til Island kræver planlægning
Med de mange fantastiske naturoplevelser og seværdigheder, som du finder i Island, anbefaler vi altid en grundig planlægning af din Islandsrejse.

Under hver af Vilholdt Rejsers rejser til Island – både grupperejser og Kør-selv-ferie - finder du en beskrivelse af dagsprogram og forslag til udflugter i Island.

Vil du slippe for overraskelser og besvær, tilbyder vi naturligvis rundrejser til Island med dansktalende guide i store og mindre grupper. Så kan du opleve Islands fantastiske natur og kom helt tæt på, sammen med vores erfarne, dansktalende guide. Islands smukke landskab med vandfald, varme kilder, gletsjere og charmerende fiskerbyer ligger lige foran dig.

I 2017 åbnede Vilholdt Rejser en filial i Island, som betyder at vi er det eneste rejsebureau i Danmark, som kan kalde sig retmæssigt turoperatører i Island.

Ingi Thordarson Vilholdt - indehaver af Vilholdt Rejser - fortæller:
"Vores rejseteam består af kvalificerede chauffører og professionelle guides med stor erfaring i rejsebranchen. Et stort lokalkendskab til Island, befolkningen og naturen er selvfølgelig et must. Vi sikrer dertil, at vores guider er dansktalende - har humoristisk sans og et godt kendskab til dansk kultur".

Bliv klædt på til Islandsrejsen
I Island findes ikke dårligt vejr – kun forkerte klæ’r. Derfor handler praktik ikke kun om, hvor du vil hen i Island, men også om forberedelserne til hvert sted.

Takket være Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret oceanklima med kølige somre og forholdsvis milde vintre. Vejret er meget foranderligt, og på en rejse rundt i Island bør du være forberedt på uventede vejrforhold.

Under udflugter og rejser i Island bør du derfor altid medbringe:
• Let uldtøj
• Varm trøje
• Vandtæt tøj til al slags vejr
• Solide vandresko

En rejse til Island er en endnu større oplevelse, når du er varm og tør.

På både vores skræddersyede rejser til Island samt alle vores Island pakkerejser hjælper vi med planlægning før og under rejsen, så du trygt kan nyde Islands geografi, kultur og historie.

Virksomheden ser frem til

Islandsrejser
Islandsrejse
Rejse til Island
Rejser til Island

Skovbrynet 49 Ryomgård

Åbningstider
Mandag:
8:00 - 16:00
Tirsdag:
8:00 - 16:00
Onsdag:
8:00 - 16:00
Torsdag:
8:00 - 16:00
Fredag:
8:00 - 16:00
Telefonnumre
Websider
Aktivitetsformular
Services
Nøgleord
Rejser til Island, Rejse til Island, Islandsrejse

Vilholdt Rejser ApS Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

En lignende side til din virksomhed? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Tilføj din virksomhed