Team Bertelsen

thumb_up 1030 Synes godt om
rate_review 33 Anmeldelser
favorite 20 favoritter
Stationsvej 1, Sjelle
8464 Galten, Danmark
phone
Klik for at vise telefon

Team Bertelsen Company Information

Generelle oplysninger

Profil:
Den ekspertise Bertelsen er garant for inden for off-road-køretøjer har rødder i en drengedrøm, der startede til Trial Løb og Challenge tilbage i start 80’erne. Siden er mange skrænter, skovterræn og vandhuller blevet besejret med fulde trofæskabe til følge.

Kort fra historiebogen:
Virksomheden er startet i 1984 af Inger og Marius Bertelsen. Oprindeligt som et handelsselskab med speciale som Suzuki-forhandler.

I 1990 bliver virksomheden importør af ARB 4x4-accessories, der er et australsk high-end-mærke af tilbehør til firehjulstrukne biler. Det er også i 90’erne, at Bertelsen begynder at sælge både nye og brugte firehjulstrækkere.

1999 træder 2. generation, Per Bertelsen, ind i virksomheden, hvorefter "Aid and Relieve" bliver et stort marked for virksomheden med alt inden for tilbehør og ombygninger til 4x4-biler.


I 2003 opretter Bertelsen datterselskabet Danish Off-road School med sit eget test- og uddannelsescenter i Randers. Selskabet udbyder træning i at køre off-road for både bilforhandlere og private folk, der gerne vil lære deres nye 4x4-hestekræfter at kende i terrænet.

Flere agenturer er kommet til gennem årene. Blandt andet Rhino Rack, Safari snorkel, SuperPro bøsninger, Zu fælge, Avus fælge, Tomcat, Supacat, DBA bremseskiver, Flash Lube, Old Man Emu fjedre, støddæmpere og airlocker, Terrain Tamer - alt i reservedele til Toyota og Nissan firehjulstrækkere.

I 2005 begynder vi at arbejde med Auto Home tagtelte, bærbare køleskabe, titanium-gear og soveposer - alt sammen high-end-udstyr til både ekstrem- og fritidsbrug.

Senest i 2010 har vi udvidet sortimentet til også at omhandle mountain bikes - blandt andet med agenturerne til Santa Cruz Bicycles og cykelstumper fra SP3, Trick X og Pow.

Ring eller send en email til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Email: info@bertelsen.nu eller tlf. 8661 4255

Stationsvej 1, Sjelle Galten

Åbningstider
Mandag:
08:00 - 16:00
Tirsdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 16:00
Torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Parkering
Virksomheden har en parkeringsplads.
Telefonnummer
+4586614255
linki
Sociale regnskaber
Nøgleord
Leverandør af reservedele til biler, Forhandler af reservedele til racerbiler

Team Bertelsen Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Er du ejer af denne virksomhed? Hvis det er tilfældet, må du ikke miste muligheden for at opdatere din virksomheds profil, tilføje produkter, tilbud og højere position i søgemaskinerne.

En lignende side til din virksomhed? Sørg for, at alle kan finde dig og dit tilbud. Opret en dedikeret virksomhedsside på Yoys - det er nemt og enkelt!
Tilføj din virksomhed