ErstatningsAdvokaterne

thumb_up 23294 Synes godt om
Christiansgade 29
8000 Aarhus, Danmark
phone
Klik for at vise telefon
Anmodning om information

ErstatningsAdvokaterne Company Information

Generelle oplysninger

Erstatningsadvokaterne bistår skadelidte i personskadesager. Vi har valgt side – og tonet rent flag! Vi tror på, at man kun kan tjene én herre. Vi repræsenterer derfor kun skadelidte – aldrig skadevolder, forsikringsselskaberne eller offentlige myndigheder.
Det er din garanti for optimal retssikkerhed.
Vi har igennem de seneste 16 år indenfor vores speciale hyppigt måttet konstatere, at den ”lille mand” stadig ikke har ”samme ret” som de tunge modparter – forsikringsselskaberne, myndighederne osv. Uden højt specialiseret advokat. Dette skyldes bl.a., at ”den lille mand” ofte ikke har råd til at føre sag. Vi vil gerne bidrage til at begrænse denne store ulighed for loven, som en sårbar økonomi bevirker. Derfor arbejder vi gratis, hvis der ikke opnås erstatning eller andre ydelser som følge af din skade. Ingen erstatning – ingen regning.

Vi vil her på vores profil på FB jævnligt oplyse om nye regler, nye afgørelser osv. Vi vil også gerne svare på spørgsmål m.v. , som er muligt at besvare uden at vi har gennemgået sagen. Desuden vil vi meget opfordre til, at I skadelidte bruger hinanden som støtte her, hvor I er et helt uafhængigt forum. Det gir helt særlige muligheder for at udnytte det særlige fællesskab. Vi har masser af idéer til at styrke de skadelidte udover vores juridiske ekspertise, da vi har arbejdet med kun skadelidte igennem snart 16 år.

Christiansgade 29 Aarhus

Åbningstider
Mandag:
09:00 - 16:00
Tirsdag:
09:00 - 16:00
Onsdag:
09:00 - 16:00
Torsdag:
09:00 - 16:00
Fredag:
09:00 - 15:00
Parkering
Virksomheden har en parkeringsplads.
Telefonnummer
+4580200700
linki
Sociale regnskaber
Nøgleord
Advokat, Advokat med speciale i immigrationslov, Advokat med speciale i personskade

ErstatningsAdvokaterne Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Er du ejer af denne virksomhed? Hvis det er tilfældet, må du ikke miste muligheden for at opdatere din virksomheds profil, tilføje produkter, tilbud og højere position i søgemaskinerne.

En lignende side til din virksomhed? Sørg for, at alle kan finde dig og dit tilbud. Opret en dedikeret virksomhedsside på Yoys - det er nemt og enkelt!
Tilføj din virksomhed