Revice

thumb_up 404 Synes godt om
favorite 8 favoritter
Hobrovej 437
9200 Aalborg, Danmark
phone
Klik for at vise telefon
Anmodning om information

Revice Company Information

Generelle oplysninger

Revice er et frisk pust til revisionsbranchen, hvor kunden og kundens forretning er i højsædet. Vores vision er at betjene dig som virksomhedsejer igennem aktiv og proaktiv sparring og rådgivning – du har hørt det før, men vi mener det og derfor har vi optimeret vores koncept med fokus på rådgivning.

Vi tilbyder et fullservice koncept, hvor vi som rådgivere udover den årlige revision, deltager i 4 årlige møder med dig. Til hvert møde foreligger en individuelt tilpasset dagsorden, baseret på din virksomhed og de risici og muligheder du som virksomhedsejer til dagligt arbejder med.

Vores koncept sikrer at du som kunde altid har en engageret og nærværende sparringspartner, der altid ved hvad der foregår i din virksomhed.

De 4 møder er inkluderet i dit årlige honorar! – og vores honorarer er alligevel yderst konkurrencedygtige.

Vores vision er opbygget på en organisation bestående af 3 elementer: Revision og rådgivning, skatterådgivning, samt bogholderiassistance.

Fælles for begge vores afdelinger gælder, at medarbejderne er erfarne og veluddannede, med andre ord får du som kunde altid den bedste betjening fra de mest kompetente medarbejdere.

Vores forretning bygger på, at du som kunde altid får den mest optimale løsning til din situation og netop derfor sender vi ikke en elev til at varetage dit bogholderi, ligesom at vores skatterådgivere og revisorer er ansat ud fra, at vi vil have de bedste og mest kompetente medarbejdere.

Vi tror på nærværende kunderådgivning - kvalitet i vores arbejde er en selvfølge.

Vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser her på Facebook så hurtigt som muligt - vi svarer når vi ikke sover :)

Hobrovej 437 Aalborg

Åbningstider
Mandag:
07:00 - 20:00
Tirsdag:
07:00 - 20:00
Onsdag:
07:00 - 20:00
Torsdag:
07:00 - 20:00
Fredag:
07:00 - 20:00
Telefonnummer
+4596351212
linki
Sociale regnskaber

Revice Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

En lignende side til din virksomhed? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Tilføj din virksomhed