Axel Kaufmann ApS Hovedkontor

thumb_up 11700 Synes godt om
Maren Smeds Gyde 9
8000 Aarhus, Danmark
phone
Klik for at vise telefon
Anmodning om information

Axel Kaufmann ApS Hovedkontor Company Information

Generelle oplysninger

Historien om Kaufmann

En mission og en motorcykel. Sådan startede det hele. Missionen var klar; at tilbyde kvalitetsbeklædning til mænd, og motorcyklen…ja, det var selvfølgelig en Harley. På den sad manden, der startede det hele, Axel Kaufmann, som i 1920’erne dagligt tilbagelagde de godt 100 kilometer fra Aarhus til Kolding og hjem igen. Idéen til det hele var allerede opstået flere år forinden, i 1908, hvor et par lokaler i Aarhus dannede rammen om det, der flere år senere skulle vise sig at blive et succesfuldt familieforetagende inden for herreekvipering.

Harlyen satte snart kursen mod nye destinationer. Der blev åbnet butikker i Fredericia og Viborg, og i 1935 kunne Axel Kaufmann åbne dørene for den store hovedforretning i Aarhus, Kaufmann Herreekvipering. Få år senere fandt Kaufmann også vej til hovedstaden, hvor Kaufmann butikken i dag er fornemt placeret på Strøget i København.

I 1959 indgik Axel Kaufmann partnerskab med sønnen Axel Kaufmann Junior, som endeligt overtog butikkerne ved faderens død i 1970. I dag er virksomheden stadig et succesfuldt familieforetagende drevet af Kaufmann familiens 3. generation, Axel Kaufmanns børnebørn Mette Kaufmann og Henrik Axel Kaufmann, som til daglig står i spidsen for driften som henholdsvis bestyrelsesformand og administrerende direktør.
100 års erfaring med herretøj

Kaufmann forhandler i dag mærkevaretøj fra både indland og udland. Begge ender af prisskalaen er repræsenteret i det brede udvalg, som henvender sig til mænd i alle aldre. Hos Kaufmann er vi ikke blege for at tage ekspertrollen på os. Vores gode service ydes med udgangspunkt i en traditionsrig ekspertviden om herrekonfektion, som har udviklet sig og fulgt med tiden, lige siden Axel Kaufmann gassede op for sin Harley tilbage i 20’erne. Vi sætter en ære i at dele vores specialviden om herremode med vores kunder og på denne måde yde dig en service af høj karat.

”Den ekspertviden om herrekonfektion, som vi har opbygget igennem Kaufmanns 100 års erfaring, bruger vi dagligt til at vejlede kunderne.” - Henrik Axel Kaufmann, adm. direktør.

Sådan lyder ordene fra Kaufmanns administrerende direktør, der ser det som Kaufmanns fornemmeste opgave at give kunderne mere, end de forventer. Det vigtigste er, at kunderne får en god service, og at de føler sig trygge ved deres køb. Den gode service samt den brede appel i form af lækkert mærkevaretøj fra både indland og udland har vist sig at være nøglen til Kaufmanns store succes. I dag findes der 18 Kaufmann butikker rundt omkring i landet, herunder Hugo Boss, Gant og Polo Ralph Lauren butikkerne i Københavns Lufthavn. Derudover ejer Kaufmann også de to Axel butikker i henholdsvis Aarhus og København.
I 2010 åbnede Kaufmanns webshop kaufmann.dk, hvor du finder et bredt udvalg af det tøj, som forhandles i Kaufmann butikkerne.
Stolte familietraditioner

Et familiedynasti som Kaufmann med dybe historiske aner og stolte familietraditioner er noget helt unikt. Kaufmann familien har altid lagt en dyd i en både beskeden og flittig tilgang til forretningsdrift og tillader sig derudover altid at tænke langsigtet. Dette er muligt for en 100 % familieejet virksomhed, som ikke skal stå til regnskab over for aktionærer og kapitalfonde.

Kaufmanns ansatte er alle med til at videreudvikle og skabe den historie, som i 2008 kunne fejre 100 års jubilæum. Kædens succes bygger på et fundament af sammenhold, familietraditioner og årelang erfaring i faget – en succes som tilvejebringes igennem gode og loyale medarbejdere, som, grundet den korte afstand mellem ledelse og butik, føler ejerskab i virksomheden. Kaufmanns ambition er at holde traditionerne i live samt fortsat tilbyde kunderne både klassisk og moderigtig herrebeklædning i høj kvalitet.

Maren Smeds Gyde 9 Aarhus

Åbningstider
Parkering
Virksomheden har en parkeringsplads.
Telefonnummer
+4586122422
linki
Sociale regnskaber
Nøgleord
Hovedkontor

Axel Kaufmann ApS Hovedkontor Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

En lignende side til din virksomhed? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Tilføj din virksomhed