Din Bilpartner ApS - hovedkontor

thumb_up 3350 Synes godt om
rate_review 37 Anmeldelser
favorite 52 favoritter
Hvidkærvej 23D
5250 Odense, Danmark
phone
Klik for at vise telefon
Anmodning om information

Din Bilpartner ApS - hovedkontor Company Information

Generelle oplysninger

Hos Din Bilpartner elsker vi at lave biler. Faktisk går vi så meget op i det, at vi hele tiden går og forbereder os til næste gang vi ses. Vi forbedrer hele tiden værkstederne og uddanner os løbende, så vi kan hjælpe dig bedst muligt, når du får et problem med bilen.

Det starter altid som en lille lyd eller en mærkelig følelse på det mest uheldige tidspunkt, lige netop som du har mest brug for din bil. Pludselig bliver det hele meget mere besværligt, fordi friheden skal på værksted.

Derfor findes vi, Din Bilpartner, en kæde af moderne værksteder, der helt ærligt bare elsker at hjælpe, fordi vi har hovedet fuld af biler.

Det er vigtigt at vide, når du pludselig har brug for hjælp. I virkeligheden drejer det sig nemlig ikke om at komme på værksted, men om at du skal have din frihed tilbage på vejen.

Find dit lokale værksted på DinBilpartner.dk

Hvidkærvej 23D Odense

Åbningstider
Mandag:
08:00 - 16:00
Tirsdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 16:00
Torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Parkering
Virksomheden har en parkeringsplads.
Telefonnummer
+4565655000
linki
Sociale regnskaber
Nøgleord
Autoværksted, Mekaniker, Hovedkontor

Din Bilpartner ApS - hovedkontor Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

En lignende side til din virksomhed? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Tilføj din virksomhed