Lemvigh-Müller A/S

thumb_up 549 Synes godt om
rate_review 48 Anmeldelser
Hjulmagervej 2
7100 Vejle, Danmark
phone
Klik for at vise telefon
Anmodning om information

Lemvigh-Müller A/S Company Information

Generelle oplysninger

Lemvigh-Müller blev grundlagt i 1846 af Johan Frederik Lemvigh-Müller. I dag er vi Danmarks største stål- og teknikgrossist, og med 1.300 medarbejdere og 300.000 varenumre dækker vi et stort behov inden for industrien, el- og VVS-installation samt byggeri og håndværk. Men vi kan mere end at flytte kasser fra A til B.

Vi kan bearbejde dit stål, klippe kabler i de ønskede længder, genopfylde dit lager, levere dine varer ekspres, gøre dine online indkøb nemmere og tilbyde dig kurser, så både du og dine kollegaer er godt klædt på til arbejdsdagen.

Derudover går vi op i vores medarbejderes trivsel og verden omkring os. Derfor sætter vi også emner som arbejdsmiljø, medarbejderudvikling og socialt ansvar højt på dagsordnen – både i løbet af arbejdsdagen og her på siden. Det håber vi, du oplever i mødet med os.

Er du vores nye kollega?
Vi leder løbende efter nye kollegaer – hvis du kunne tænke dig at blive en del af Lemvigh-Müller-holdet, så følg med her på facebooksiden, hvor vi en gang i mellem deler stillingsoplag. Du kan også holde øje med ledige stillinger på vores hjemmeside under 'Job og karriere' http://www.lemu.dk/da/om-os/job-og-karriere.

Husregler:
Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores opslag, produkter eller services. Vi tager imod både ris og ros, men vi vil gerne slå et slag for brugen af en konstruktiv og venlig tone. Spam-opslag, grove ytringer og reklamer vil blive fjernet, da disse ikke bidrager til en god stemning og/eller kan være til gene for andre.

Vær opmærksom på, at inden for normal arbejdstid bestræber vi os på at svare så hurtigt som muligt. Udenfor normal arbejdstid vil du få svar hurtigst muligt den efterfølgende hverdag.

Konkurrencer:
Vi vil løbende lave små konkurrencer på siden, som ikke er sponsoreret, støttet af eller associeret med Facebook. Lemvigh-Müller-ansatte kan ikke vinde præmier.

Hjulmagervej 2 Vejle

Åbningstider
Mandag:
07:00 - 15:00
Tirsdag:
07:00 - 15:00
Onsdag:
07:00 - 15:00
Torsdag:
07:00 - 15:00
Fredag:
07:00 - 14:00
Telefonnummer
+4536955555
linki
Sociale regnskaber
Nøgleord
Grossist

Lemvigh-Müller A/S Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

En lignende side til din virksomhed? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Tilføj din virksomhed