CARRÉ COPENHAGEN A/S HOVEDKONTOR

thumb_up 21788 Synes godt om
favorite 172 favoritter
Læderstræde 18
1201 København, Danmark
phone
Klik for at vise telefon
Anmodning om information

CARRÉ COPENHAGEN A/S HOVEDKONTOR Company Information

Generelle oplysninger

Historien om Carré er fyldt med store visioner og kærlighed til smukke ædelstene, men det er samtidig også en beretning om en utrættelig indsats for at gøre drøm til virkelighed.

Det begyndte alt sammen i 1991, hvor dansk/israelske Shiri Rosenzweig startede det, der i dag kendes som Carré Jewellery. Gennem familiemedlemmer i Israel, som selv handlede med diamanter, fik Shiri mulighed for at sælge de smukke og eftertragtede sten i Danmark. Springet fra diamanter til smykker er i virkeligheden nok ikke så overraskende for en person, som den dag i dag fortsat er fascineret af den rigdom af farver, som ædelstene og perler byder på, og som samtidig har en stærk passion for smykker med et karakteristisk og individuelt formsprog og med en respekt for ædelstenens naturlige struktur.

I 1994 åbnede Shiri Rosenzweig døren til den første Carré butik og fik dermed placeret sit fantastiske smykkeunivers midt i det smukke, gamle København. Med butikken i Læderstræde på plads tog smykkeproduktionen for alvor fart. Butikken fungerede ikke alene som udstillingsvindue for nye og fortryllende smykker, men også for de mangeartede og fascinerende kuriositeter, som Shiri Rosenzweig bragte med sig hjem fra rejser og markeder overalt i verden. Det næste store skridt blev taget i 1997 med åbningen af den anden Carré butik i Århus. I 2002 fulgte så butikken i Lyngby. I 2009 åbnede endnu en butik i det jyske, nemlig i Aalborg.

Carré Jewellery har hovedkontor i det indre København. Virksomhedens smykker forhandles – udover i vore egne fire butikker i Danmark - i udvalgte butikker og eksklusive stormagasiner i Danmark, Holland, Taiwan og Japan.

Læderstræde 18 København

Åbningstider
Mandag:
10:00 - 18:00
Tirsdag:
10:00 - 18:00
Onsdag:
10:00 - 18:00
Torsdag:
10:00 - 18:00
Fredag:
10:00 - 18:00
Lørdag:
10:00 - 16:00
Parkering
Virksomheden har en parkeringsplads.
Telefonnummer
+4533151888
linki
Sociale regnskaber
Nøgleord
Hovedkontor

CARRÉ COPENHAGEN A/S HOVEDKONTOR Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

En lignende side til din virksomhed? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Tilføj din virksomhed