Netteam Service A/S

thumb_up 1077 Synes godt om
rate_review 4 Anmeldelser
favorite 13 favoritter
Vassingerød Bygade 3
3540 Lynge, Danmark
phone
Klik for at vise telefon
Anmodning om information

Netteam Service A/S Company Information

Generelle oplysninger

Netteam er specialister i alle former for netværkskommunikation og netværksinfrastruktur og har en lang række virksomheder og kommuner i kundeporteføljen.

Vores konsulenter har alle højere uddannelser inden for it og netværk. Med Cisco som en af vores kernekompetencer har vi naturligvis de rette certificeringer.

Vi har fokus på forretningskritiske krav om stabilitet og oppetid. Netteams løsninger er derfor alle dimensioneret ud fra nuværende behov, men skalerbare, så netværket kan vokse med organisationen. Og netop vækst har stor indflydelse på medarbejderne. Vi sikrer mobiliteten og fleksibiliteten, når vi rådgiver om IP-telefoni.

Sikkerhed er et nøgleord på tværs af alle typer netværk. Vi sikrer drift og stabilitet mod trusler, eksterne som interne.

Netteam er altid tæt på vores kunder. Med en serviceaftale hos os er man sikret hurtig udrykning og support døgnet rundt.

Vassingerød Bygade 3 Lynge

Åbningstider
Parkering
Virksomheden har en parkeringsplads.
Telefonnummer
+4544859060
linki
Sociale regnskaber
Nøgleord
virksomhedskonsulent

Netteam Service A/S Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Er du ejer af denne virksomhed? Hvis det er tilfældet, må du ikke miste muligheden for at opdatere din virksomheds profil, tilføje produkter, tilbud og højere position i søgemaskinerne.

En lignende side til din virksomhed? Sørg for, at alle kan finde dig og dit tilbud. Opret en dedikeret virksomhedsside på Yoys - det er nemt og enkelt!
Tilføj din virksomhed